Luna februarie-luna reducerilor la telefoane mobile

Stim ca luna februarie este o luna a dragostei,indiferent ca vorbim despre Valentine's Day sau traditionalul nostru Dragobete.Cei de la emag s-au gandit foarte bine la treaba asta si au venit cu reduceri in sectoarele IT si telefonie mobila.Daca tot este o luna a indragostitilor cred ca ne putem gandi si la cadouri mai ales in domeniul IT&Mobile ,tipul de campanie al celor de  la EMAG.
Daca ar fi sa achizitionez zilele astea un telefon mobil m-am gandit la un Samsung Galaxy A8(2018)



Te vei simti complet captivat de ceea ce este pe ecran, multumita proportiei de 18.5.9 a Ecranului Infinity. Cel mai mare ecran pentru telefoanele Galaxy A de pana acum ofera o vedere orizontala larga, furnizand o experienta cinematografica uimitoare.
                                                                                 

Telefon mobil Samsung Galaxy A8 (2018), Dual SIM, 32GB, 4G, Black


Un alt telefon la care m-am gandit si sincer mi-as si dori sa achizitionez este un IPhone .Modelul este Apple IPhone 6.Are un ecran mare si avansat ,cu toate acestea Apple IPhone 6 se simte perfect atunci cand il tii in mana.Are un unghi mai larg de vizualizare si un ecran multi-touch.ecranele mari ne usureaza munca. Pentru o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Asadar, filmele si fotografiile vor fi clare, chiar si din unghiuri largi de vizualizare.






Revin la sistemul de operare Android .LG este un brand puternic .Un telefon care merita achizitionat este un LG Q6 .Spatiul de stocare este de 32 GB .corpul metalic al LG Q6 este solidificat de un cadru metalic usor,realizat din aluminiu incredibil de puternic din seria 7000.Este conceput pentru a suporta mai bine impactul din orice directie.

Telefon mobil LG Q6, 32GB, 4G, Astro Black


O varianta foarte buna de achizitionat ar fi si un Samsung Galaxy A3 (2017).Noua serie Galaxy A prezinta o rama de metal si sticla 3D pe partea din spate,bazate pe design-ul specific produselor premium Samsung.Cu tasta Home si o camera subtire ,dispozitivul are un design fara cusur ,oferind o utilizare mai usoara si mai confortabila ca niciodata.



Telefon mobil Samsung Galaxy A3 (2017), 16GB, 4G, Gold


am gasit spre surprinderea mea si un telefon Allview ,desi la un pret modic fata de altele el este foarte performant zic eu.Este vorba de Allview P9 Energy S .Are o camera foto de 13 MP care poate surprinde si cele mmai mici detalii.Puteti stoca in voie pe el atat fotografiile cat si muzica preferata.Iata si telefonul:


Telefon mobil Allview P9 Energy S, Dual SIM, 32GB, 4G, Gold






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu