Un robot de bucatarie

In principiu brandul Philips a scos pe piata foarte multe electrocasnice si gadgeturi ,de la televizoare la telefoane,combine muzicale,radiocasetofoane cu CD .Acum scoate pe piata si electrocasnice mai mici sau mai mari .De exemplu in aceasta postare ne vom opri la analiza si componentele unui robot de bucatarie.

Robot de bucatarie Phillips viva collection


Procesare puternica 

Robotul de bucatarie de la Phillips ofera un motor puternic cu doua viteze si functie de impuls,asigurand  puterea si controlul necesare pentru prepararea retetelor noastre preferate.

2 setari de viteza + impuls

Pentru rezultate optime utilizati setarea de viteza redusa (viteza 1) pentru a bate frisca,oua ,prepara foietaj si aluat de paine .Setarea pentru viteza mai mare (viteza 2) este adecvata pentru a toca ceapa si carne,pentru a pasa supe si piureuri,pentru a toca,felia  ,rade mediu sau fin legumele.

Accesorii pentru peste 28 de functii 

 Urmatoarele accesorii sunt incluse si pot fi spalate in masina de spalat vase: un instrument special pentru a amesteca si framanta aluat si coca. Un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor. Diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie. Vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente. Un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza. O rasnita pentru a macina de ex. boabe de cafea.

Mai multe informatii aici:http://bit.ly/2hKnUME

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu