Unde tinem mancarea la rece

Frigiderul este fara indoiala aparatul electrocasnic cel mai util si cel mai raspandit din lume.Asa a fost de la aparitie pana in prezent si asa va ramane pentru mult timp de-acum inainte.Din acest motiv frigiderul beneficiaza din plin de inovatiile tehnologice din domeniu,lucru care nu poate decat sa ne bucure pe noi toti,diversitatea ofertelor de pe piata dandu-ne posibilitatea alegeriiaparatului cel mai potrivit nevoilor personale.

Tipuri constructive de frigidere

1.Frigider cu o singura usa 

Cândva au fost cele mai răspândite modele din România, înainte de liberalizarea pieţei şi apariţia concurenţei. Sunt disponibile de la capacităţi de doar câteva zeci până la câteva sute de litri, având de obicei şi un compartiment de congelare în partea superioară. Cele mici sunt uneori cu alimentare duală, 220 V şi 12 V pentru a putea fi utilizate şi în maşină, rulote, yahturi. Modelele cu o singură uşă oferă cel mai bun raport între volumul util din interior şi volumul total al frigiderului. Au de regulă cel mai mic preţ.

 O subcategorie a frigiderelor cu o singură uşă o constituie aparatele frigorifice cu dublă utilizare. Acestea pot funcţiona atât ca şi frigidere normale, cât şi ca un congelator vertical. În funcţie de nevoile personale, prin simpla apăsare a unui buton aparatul poate fi comutat din regim de funcţionare frigider în cel de funcţionare ca şi congelator. Timpul de tranziţie al aparatului frigorific dintr-un mod în celălalt este de aproximativ o oră. Un exemplu de asemenea frigider/congelator este Beko VNE 1022.
Oferte de frigidere 

http://bit.ly/2hPTSbw 

2.Frigider cu 2 usi ,congelator in partea de sus

  Aceste combine frigorifice au compartimentul congelator de capacitate mai mare şi accesibil printr-o uşă separată. Au de regulă un singur compresor, frigul de la compartimentul de congelare asigurând şi răcirea celui de refrigerare. Au ca dezavantaj faptul că deşi este mai rar folosit, congelatorul fiind amplasat sus este mai la îndemână decât partea de refrigerare, mult mai des utilizată şi pentru care în cazul de faţă va trebui să ne aplecăm de fiecare dată. Sunt mai ieftine decât variantele mai practice despre care vorbim în continuare.

Oferte rezonabile  de preturi pentru frigiderele cu 2 usi si congelator in partea de sus :
http://bit.ly/2itnLyW 

3.Frigidere cu doua usi,congelator in partea de jos 

Numite adesea şi combine frigorifice, acestea sunt mai practice decât modelul precedent, motiv pentru care sunt tot mai cumpărate. Congelatorul fiind folosit mai rar, nu deranjează că trebuie uneori să ne aplecăm pentru a-l accesa. Avem în schimb frigiderul amplasat la nivelul cel mai comod posibil. Există şi variante care între congelator şi frigider mai au un sertar care, în funcţie de model, poate fi refrigerator pentru legume sau tot congelator. La unele modele mai noi funcţia respectivului sertar poate fi comutată după nevoi, să fie când frigider, când congelator.

Oferta:http://bit.ly/2ht1K1r

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu