Tehnologia Smart

Popularitatea televizoarelor inteligente,cunoscute generic sub numele de smart TV  a devenit din ce in ce mai mare si in Romania.In ofertele magazinelor de comert electronic vom intalni mai multe modele de Smart TV-uri decat televizoare LED traditionale ,insa in prezent cei mai multi au in casa televizoare clasice.Chiar daca aceasta tehnologie este una relativ noua,astfel ca nu este scutita de unele probleme mai mici sau mai mari ,indiferent de producator achizitionarea unui televizor inteligent prezinta unele avantaje pentru utilizatorii finali,cu precadere pentru cei pasionati de internet.Prin utilizarea unui dispozitiv cu o astfel de tehnologie,televizorul nu mai este,,o simpla cutie care sa ofere acces la un numar de canale TV care depind de oferta fiecarui operator de cablu ,ci un terminal inteligent cu acces la o gama,semnificativ mai variata de servicii.


TV LED Smart Samsung ,101 cm ,40K 5502,Full HD

Culori mai vii pentru imagini mai bune

Utilizand unalgoritm avansat de analizare a imaginilor ,functia Wide Color Erhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii.Acum putem vedea culori mult mai vii cu Wide Colour Erhancer.

Optimizare a calitatii continutului aproape de cel UHD

Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.



Bucurati-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare.

Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate canal TV ,aplicatii de continut,jocuri si multe altele intr-un singur loc.Acum utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati

Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

Oferte Smart TV aici:http://bit.ly/2htamtW































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu