Ne jucam pe console

Tuturor cred eu ca ne place sa jucam jocuri pe PC sau laptop,acestea fiind sisteme mai complexe  neavand doar acest atribut al rularii jocurilor pe ele.dupa cum stim pe calculatoare sau laptopuri putem face mult mai multe decat de a juca Fifa,Call of duty sau alte jocuri.Acest lucru este mult mai simplu cu consolele de jocuri.Dar ce este o consola?Consola de jocuri este un sistem dedicat jocurilor video ,ce reprezinta de fapt un calculator dedicat  enterteinementului.Termenul este folosit pentru a face diferenta dintre un sistem dedicat exclusiv jocurilor,un computer personal(care are diferite alte functii) sau sistemele pentru jocuri arcade care sunt folosite in scopuri comerciale de catre firmele care le cumpara,iar apoi percep taxe pentru ca cineva sa se poata juca.Datorita faptului ca ii lipseste un ecran propriu care sa afiseze imagini,un televizor sau un monitor de calculator este folosit pentru acest lucru.
Un model de consola pe care eu mi-as dori insa sa o achizitionez este Play Station 4.

Consola Sony PlayStation  4


Intreaga arhitectura a Sony PS4 ,inclusiv unitatea optica ,sistemul de racire,sistemul de alimentare au fost proiectate in asa fel incat sa se mentina dimensiunile mici si greutatea redusa a consolei,fara sa afecteze noua forma.


Exact acesta este modelul Sony PS 4 Este un tip de consola hardware,cu un HDD de 500 GB ,dar si o memorie RAM destul de consistenta de 8 GB Design-ul modern ,include o suprafata divizata in 4 sectiuni care gazduiesc fanta pentru discuri ,butoanele,LED-urile ,indicatoarele si sistemul de racire,indicatorul de pornire/oprire situat pe partea superioara a consolei va lumina in albastru cand consola este pornita.
De asemenea detine noul tip de controller DUALSHOCK 4

DualShock 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile. Cu noul buton de Share puteti partaja doar cu o apasare.

Printre jocurile anuntate pentru PS4 gasim Destiny de la Bungie, Inc., rezultat al colaborarii cu Activision Publishers, Inc., Diablo III de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY XV de la SQUARE ENIX, Assassin's Creed IV Black Flag si Watch_Dogs de la Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online de la Bethesda Games Studios si Mad Max de la Warner Bros.
In total vor fi disponibile peste 110 titluri, PS4 bucurandu-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producatorii indie. De la anuntarea consolei in martie numarul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.
 
Pentru mai multe informatii va invit sa consultati link-ul urmator:http://bit.ly/2hSM1N3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu