Cum spalam vasele

Cu totii suntem obisnuiti ca vasele in care mancam sau bem apa sa le spalam manual.Ideea este ca acest tip de spalare a vaselor,si ma refer la cel manual necesita si timp.Tehnologia a avansat si in domeniul bucataritului,al gastronomiei .In postarile viitoare vom discuta si de alte ustensile de bucatarie,dar aici ne vom opri doar asupra masinilor de spalat vase.Desigur ca utilizarea acestor ustensile aduce numeroase avantaje in bucatarie cum ar fi:

  1. economisirea timpului.Studiile au aratat ca putem economisi timp pana la 4 ore pe saptamana daca punem vasele in masina in loc sa le spalam manual.
  2. daca avem o familie mare:de la un copil in sus volumul de vase de spalat creste,asa ca nu mai sta pe ganduri si usureaza-i viata partenerei cumparandu-i o masina de spalat vase.
  3. daca e cineva maniac cu igiena. Apa caldă de la robinet are cam 40 de grade, dar o mașină de spălat vase încălzește apa până la 70 de grade și deci elimină mult mai bine microbii. În plus, buretele de bucătărie, așa ud cum îl lăsați după ce terminați de spălat un „lot” de vase, este locul propice pentru a dezvolta o cultură sănătoasă de bacterii, după care spălati alte vase cu el. Dacă aveți copii, această funcție va fi extrem de utilă.
  4. daca nu ne place sa spalam vasele.E clar ca noua barbatilor,cel putin mie nu imi prea place sa ma implic intr-ale bucatariei.Cateodata mai las si vase nespalate.Asadar impartasesc aceasta parere conform careia este binevenita intr-o bucatarie o masina de spalat vase.
  5. vrem sa spalam mai bine.Ei bine o masina de spalat vase va face intreaga vesela de bucatarie sa straluceasca(furculite,cutite,cratite sau tigai).
  6. putem economisi bani. O mașină de spălat vase consumă între 7 și 15 litri de apă la un ciclu, spălând chiar și 12 seturi de tacâmuri. Spălând manual, cam câtă apă curge de la robinet în, să zicem, 15 minute de spălat vasele cu buretele? Pentru a calcula, gândiţi-vă în câte secunde se umple de la robinet o sticlă de 2 litri atunci când udați florile.


Masina de spalat vase Gorenje 


Senzor de apa curata

 Senzorul de calitate a apei monitorizează puritatea acesteia pâna cînd apa este complet curată. Astfel, se reduce consumul de apă mai ales dacă veţi spăla vase mai puţin murdare, iar rezultatele vor fi perfecte de fiecare dată.

Spacedeluxe,remarcabil de spatios 


Un al treilea coş extinde capacitatea maşinii de spălat până la 14 seturi! Puteţi depozita tacâmurie şi ceştile de cafea separat. Astfel, veţi obţine rezultate mai bune, şi veţi utiliza la maxim spaţiul din aparat.

Filtru cu autocuratare 

Filtrul automat de curăţare elimină resturile de mâncare, împiedicând înfundarea maşinii de spălat. Astfel se elimină şi problemele legate de funcţionarea aparatului.

Mai multe puteti afla si vizualiza aici :http://bit.ly/2huOPNx