Cele mai bune laptopuri in 2017 si la sfarsit de 2017

digitalcomputer.ro Pentru ca ne apropiem de luna cadourilor as vrea sa fac o retrospectiva a celor mai bune laptopuri din anul 2017.Nu as vrea sa va speriati de preturi intrucat oferte de laptopuri sunt pe alese.

1.Primul dintre laptopurile considerate ca fiind unul dintre cele mai bune este un Apple MacBook Pro 13.Un ecran retina revolutionar.Un ecran retina arata cam asa.


Un ecran retina are o imagine de milioane de pixeli.Ecranul retina reduce reflexiile ,mentinand in acelasi timp calitatea si culorile incredibile.
Cu un procesor dual-core Intel Core i5 sau Intel Core i7 de a 5-a generatie, modelul MacBook Pro de 13 inchi cu ecran Retina iti permite sa folosesti cele mai intensive aplicatii, chiar si cand esti pe drum. Asta inseamna ca oriunde iti iei camera foto, iti poti lua si intregul tau studio de fotografie digitala. Tehnologia Hyper-Threading, care creste performanta lasand fiecare nucleu sa efectueze sarcini multiple simultan, este inclusa in fiecare model. Iar cu viteze de pana la 3,1 GHz, o memorie cache L3 partajata de pana la 4 MB si viteze Turbo Boost de pana la 3,4 GHz, aceste procesoare sunt gata pentru aproape orice.Laptopul este aici: https://goo.gl/Nuxjsu

2.Pe al doilea loc in aceasta ierarhie am ales un laptop pentru gaming.Este un ASUS ROG GL 552V.Este un laptop foarte performant ,pregatit pentru cele mai noi jocuri.Asadar jocuri fara limite.
GL552 impresioneaza prin sunetul puternic, extrem de clar si de inalta fidelitate, obtinut cu ajutorul tehnologiei exclusive SonicMaster, in timp ce aplicatia ROG AudioWizard asociata genereaza pana la cinci moduri pre-setate create in mod special pentru cele mai populare tipuri de jocuri – permitandu-ti sa te bucuri de un nivel de realism nemaiintalnit.Acest minunat laptop se gaseste aici: https://goo.gl/RcCc1r

3.Un al treilea laptop pe care eu l-am considerat anul acesta ca fiind unul dinbtre cele mai bune este un Acer Aspire E5-575G51-BN.

Noile laptopuri din seria Aspire E ofera o gama larga de optiuni pentru utilizatorii de zi cu zi, cu multe caracteristici atragatoare si o estetica atractiva de design care depasesc asteptarile. Performanta incredibila, tehnologia wireless 802.11ac rapida, cu noua tehnologie MU-MIMO si o viata extraordinara a bateriei, fac ca seria Aspire E sa straluceasca in orice situatie.
 Infiintata in 1976, Acer este o companie de hardware + software + servicii dedicata cercetarii, designului, marketingului, vanzarii si promovarii de produse inovatoare, care imbogatesc viata oamenilor. Portofoliul de produse oferite de Acer include PC-uri, laptopuri, monitoare, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri si wearables. Acer a sarbatorit cea de-a 40-a aniversare in 2016 si este una dintre primele cinci companii de PC-uri din lume.

Echipat cu procesoare Intel Core i5 din generatia 7, acest notebook iti permite sa te bucuri de mai multa putere de procesare, durata de viata a bateriei si divertisment de inalta calitate, oriunde ai merge.Laptopul il puteti gasi chiar aici:https://goo.gl/331jWW
4.Sa trecem si la un al 4-lea laptop care ar fi considerat printre cele mai bune din 2017.Este vorba despre un Apple MacBook Pro 15 Retina.Daca urmariti atent prezentarea primului laptop veti constata ca MacBook Pro 13 si acest Pro 15 au asemanari izbitoare.diferenta o face marimea hardului de tio SSD,unul fiind de 128GB,iar celalalt de 256.O alta diferenta este memoria interna ,unul are 8 GB RAM,iar celalalt 16.El poate fi gasit aici: https://goo.gl/Xz3vrc
5.Vom mai adauga in ierarhia un al cincilea cel mai performant laptop.Personal m-am gandit la un ASUS A 550VX.
Este un laptop foarte performant.el se gaseste aici:https://goo.gl/ieQiTq
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu