Telefon mobil Samsung Galaxy J7(2016)

Intr-un articol mai vechi am scris despre cel mai nou model Samsung si anume Galaxy S8 si S8+ .Asta nu inseamna ca alte modele de smartphone-uri din gama Samsung sunt neperformante sau de neglijat pentru ca spuneam intr-un articol mai vechi ca gigantul Samsung a depasit in performanta Nokia care intre timp a si plecat de la noi din tara,iar acele smartphone-uri au ramas doar Lumia cu sistem de operare Windows .
Acum sa trecem la prezentarea telefonului Samsung Galaxy J7.Acest telefon este suficient de puternic pentru a iesi in evidenta.Galaxy J7 imbina stilul elegant cu functionalitatea.Corpul telefonului este incadrat intr-o rama metalica care confera telefonului o durabilitate ridicata,un design subtire si o senzatie placuta la atingere.

Capturati cele mai bune imagini. Bucurati-va de cele mai clare fotografii chiar si in cele mai intunecate conditii cu ajutorul lentilelor foarte rapide cu o diafragma de f/1.9, prezente atat pentru camera din fata cat si pentru camera de pe spate.
Telefonul dispune de cel mai simplu mod de a accesa camera, doar printr-o dubla apasarea a butonului home aplicatia camerei se va deschide.


Acum putem captura imaginile dorite acum intr-o poza mai mare. Cu ajutorul modului Beauty pozele de tip selfie vor fi mai clare si vor cuprinde mai multe persoane.
Dupa cum se poate observa cu telefonul Samsung Galaxy J7 putem realiza fotografii de o claritate extraordinara,fapt pentru care merita achizitionat.De altfel cei de la Samsung ofera o gama larga de astfel de smartphone-uri.Dar pentru mai multe informatii telefonul Samsung Galaxy J7(2016) il puteti gasi chiar aici:http://bit.ly/2t6W43Q



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu