Telefon mobil Lenovo Vibe S1 Lite



Piata telefoanelor mobile este diversa peste tot in lume.De pilda pe site-ul celor de la Flanco eu am gasit acest model de Lenovo Vibe S1 Lite.



Despre acest smartphone este vorba.El este la un pret rezonabil si este si destul de performant.
Smartphone-ul Lenovo Vibe S1 Lite va pune in centrul atentiei, chiar si pe intuneric. Camera sa frontala de 8 MP cu senzor BSI pentru lumina scazuta, blit incorporat pentru selfie si lentila din 5 componente pentru zero distorsiuni este proiectata pentru a realiza selfie-uri in conditii de lumina puternica si scazuta. In plus, beneficiaza de o camera principala de 13 MP cu focalizare automata cu detectarea fazei (PDAF) si de un blit principal CCT LED dual.
Vibe S1 Lite este o frumusete. Panoul posterior curbat, cu design ergonomic, ii ofera modelului S1 Lite aspectul elegant necesar pentru a se evidentia. Iar cu doar 129 de grame, acest smartphone suplu va fi confortabil in mana si ca un fulg in buzunarul dvs.
Modelul Vibe S1 Lite are un ecran lat Full HD de 5,0" IPS, la 440 ppi. Retraiti-va toate amintirile cu fotografii si videoclipuri clare, chiar si in lumina puternica. Acest smartphone este ideal pentru jocuri.Pe langa faptul ca accepta retele LTE (4G) si Bluetooth® 4.0 LE, modelul Vibe S1 Lite ofera viteze de descarcare de pana la 150 Mbps, ajutand site-urile web, aplicatiile si jocurile sa-si atinga intregul potential. In plus, daca preferati sa separati munca de distractie, configuratia dual SIM va ofera optiunea de a avea doua numere de telefon, cu un singur smartphone.
Alimentat de o baterie de 2800 mAh Li-polimer, modelul Vibe S1 Lite este perfect pentru stilul dvs. activ de viata. Fie ca va axati pe social media, pe jocuri sau doar pe chat, acest smartphone nu va va incetini.
Pentru mai multe detalii despre acest telefon aveti posibilitatea de a consulta linkul urmator:http://bit.ly/2utbCm9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu