Un laptop Dell Inspiron

In acest articol am ales sa vorbesc despre un laptop din gama Dell in spiron.Desi nu este un model cu un pret ridicat ci mai degraba  e pentru toate buzunarele ,la categoria componente nu e deloc de neglijat.De exemplu laptopul Dell Inspiron este prevazut cu un procesor din seria Intel(Core i3),are un HDD de 500GB,spatiu suficient pentru a stoca pozele,muzica si filmele preferate.
De asemenea sunetul are o claritate extraordinara oferita de WavesMax Audio pentru o experienta muzicala si video .Putem transfera rapid fisiere audio si video prin cititorul de carduri SD pe care laptopul nostru il detine simplifica transferul fisierelor de pe camera/telefon/tableta,direct pe laptop
Prin camera web HD puteti participa la conferinte,tine legatura la distanta cu prietenii sau puteti inregistra videoclipuri pentru youtube.
Afisajul HD TrueLife ofera o imagine clara,luminoasa care nu oboseste ochii.Unitatea DVD integrata ofera un spatiu suplimentar de stocare si flexibilitate.
Aceasta gama de laptopuri(Dell Inspiron) a fost testata pentru rezistenta la anumiti factori:

  • caldura
  • rasucire si rotire
  • insotitor de cursa lunga -adica ele au fost testate cel putin 10000 de ore pentru a se asigura rezistenta la conditiile reale de lucru 
Pentru mai multe informatii puteti gasi produsul aici; https://goo.gl/vC2avq

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu