Televizor LED Phillips,diagonala 80 cm,Full HD

Tehnologia din ziua de azi este intr-o continua evolutie Am ajuns si in Romania de la batranele televizoare alb negru,asa cum aveau parintii si bunicii mei cand eram eu copil,la televizoare color,plasme,LCD-uri si intr-un final LED-uri ,LED-uri Full HD si LED-uri Smart.Ceea ce vom prezenta in acest articol nu este chiar un LED smart si un LED Phillips Full HD.Pentru un dormitor sau o sufragerie ceva mai mica parerea mea este ca o diagonala de 80 cm este mai mult decat suficienta.Silueta Phillips 32PFT4101 este subtire,atragatoare si de ultima generatie.Faptul ca ceva atat de subtire poate atrage atat interes.De fapt nu ar aduce nimic surprinzator acest lucru considerand cata eleganta va aduce acest LED casei tale.

Pentru a ne bucura de muzica,sau fotografii putem conecta stickul USB,camera fotodigitala,mp3 playerul sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterala a televizorului .Pentru a putea viziona filme sau fotografii 


Suporturi subtiri ca o lama de ras, in negru
Intunecat, misterios si incredibil de puternic. Suporturile Philips negre, de tip lama duc televizorul tau la un alt nivel. Constructia durabila intr-un design ultra subtire propaga meticulos eleganta si stilul noului tau televizor. Iar prin postura puternica, este chiar o minune cum ceva asa mic poate face atat de multe.



LED TV Full HD—imagini LED exceptionale cu un contrast incredibil
Calitatea imaginii conteaza. Televizoarele HD obisnuite ofera calitate, dar tu iti doresti mai mult. Imagineaza-ti detaliile clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori reale care compun o imagine reala.
Digital Crystal Clear pentru precizie pe care vei dori sa o impartasesti
Pentru imagini care arata natural din orice sursa, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie ca savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiti la stiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime.
Picture Performance Index imbunatateste toate elementele de vizualizare
Picture Performance Index combina tehnologia de afisare si motoarele avansate de procesare a imaginii Philips pentru a imbunatati elementele perceptiei: claritatea, miscarea, contrastul si culoarea. Indiferent de sursa, te vei bucura intotdeauna de imagini extraordinar de clare cu detalii si profunzime incredibile, de cel mai adanc nivel de negru, de cel mai luminos alb si de cele mai vii si stralucitoare culori, precum si de tonuri naturale si reale, de fiecare data.

Doua intrari HDMI si EasyLink pentru conectivitate integrate
Evitati paienjenisul de cabluri cu un singur cablu care ofera semnal video si audio de pe dispozitivele dvs. pe televizor. HDMI utilizeaza semnale necomprimate, asigurand cea mai inalta calitate de la sursa la ecran. Impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea comenzilor pe televizor, DVD, Blu-Ray, set top box sau sistemul home theatre.

Pentru cei interesati TV-ul se gaseste chiar aici:http://bit.ly/2tO04HC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu