Telefoanele Samsung in anul 2017


O lunga perioada de timp brandul Nokia a dominat piata telefoniei mobile.Incepand din anul 2013 fostele Nokia au devenit Lumia,dar nu a mai performat si a ramas in urma fata de Samsung care au trecut pe sistemul de operare android.Precizam ca actualele Lumia functioneaza cu sistemul de operare windows,o varianta a celor de pe desktopuri si laptopuri.Dintre toate smartphonurile care functioneaza cu sistemul de operare android cele mai complete si performante mi se par modelele samsung.


In ziua de azi unul dintre cele mai frumoase modele este Samsung Galaxy J5
http://bit.ly/2tJ8mn3

Telefonul este suficient de puternic pentru a iesi in evidenta. Samsung Galaxy J5 imbina stilul elegant cu functionalitatea.
Corpul telefonului este incadrat intr-o rama metalica care confera telefonului o durabilitate ridicata, un design subtire si o senzatie placuta la atingere.




Capturati cele mai bune imagini. Bucurati-va de cele mai clare fotografii chiar si in cele mai intunecate conditii cu ajutorul lentilelor foarte rapide cu o diafragma de f/1.9, prezente atat pentru camera din fata cat si pentru camera de pe spate.
Telefonul dispune de cel mai simplu mod de a accesa camera, doar printr-o dubla apasarea a butonului home aplicatia camerei se va deschide.

Telefonul este subtire la doar 8.1 mm, dar asta nu inseamna ca s-a renuntat la capacitatea bateriei. Bateria telefonului Samsung Galaxy J5 este de 3100 mAh care va ofera posibilitatea navigarii
pe net, vizionarii unor video-uri si ascultarea melodiilor preferate pentru o perioada mai indelungata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu