Noi combine frigorifice


De o perioada de timp sunt foarte la moda combinele frigorifice.Marele avantaj pe care il ofera aceste aparate de racire e reprezentat de dimensiunea acestora.Inca un avantaj ar fi si la achizitionare.La cea online sunt si reduceri consistente de preturi si multe promotii.De asemenea produsele sunt si ele variate.
Sa vedem si noi una dintre ele.

Combina frigorifica Beko DBK

Functii 

ACTIVE FRESH BLUE LIGHT




Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.

CONFORTECH LINE
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.






RAFTURI SAFETY GLASS 


   Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

http://bit.ly/2u4lfs2



As vrea sa mai completam acest articol.Am gasit pe site-ul celor de la flanco un model foarte interesant de combina frigorifica Wirlpool.Dupa parerea mea este o marca foarte buna,asa ca produsul merita achizitionata avand in vedere reducerile de pret si promotiile.Asadar sa vedem impreuna functiile combinei frigorifice Wirlpool BSNF 8421 Clasa A.

Combina frigorifica Wirlpool BSNF 8421 Clasa A 


1.Tehnologia supreme Nofrost


Doua sisteme NoFrost separate, unul pentru frigider, iar celalalt pentru congelator, ce creeaza climatul ideal pentru pastrarea alimentelor. In comparatie cu Tehnologia NoFrost traditionala, Tehnologia SupremeNoFrost ofera cea mai buna umiditate, distributie ideala de temperatura si mirosuri care nu se amesteca intre compartimente.

2.Tehnologia al 6-lea simt 

Senzorii inteligenti 6th Sense Fresh Control garanteaza un nivel optim de umiditate pentru o prospetime de lunga durata,cel mai bun gust si culoare


3.Activ 0

Compartiment special cu temperatura si umiditate controlata intre 1 si 0 grade, dedicat alimentelor refrigerate ce pot fi pastrate in conditii optime pana la consum. Te vei bucura de cel mai bun peste si carne proaspata.

Pentru mai multe amanunte se poate consulta linkul urmator:

http://bit.ly/2uJcwZs




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu