Sa mergem si pe mana a doua

Cu totii ne dorim sa fim cu tehnologia cat mai la zi,ca sa zic asa.In schimb ceea ce ne poate juca feste este fix situatia noastra financiara.Desi magazinele cu profil IT observ ca sunt pregatite pentru absolut orice tip de buget ,exista totusi posibilitatea de a nu putea achizitiona nici cel mai ieftin laptop din magazinele cu profil IT.Noi am gasit solutia,asa ca ne putem usor indrepta catre magazinele care vand laptopuri/calculatoare si alte componente refurbished,adica folosite si putin upgradate.Eu cred ca este o solutie deoarece la un pret extrem de mic putem gasi de exemplu un laptop sau un desktop cu componente chiar de ultima generatie.
Pentru a fi cat se poate de convingator voi posta aici avantajele unui astfel de laptop gasit pe site-ul celor de la Citgrup.Laptopul de a carui descriere  ne vom ocupa in aceasta postare apartine firmei Dell .De fapt este un Dell Latitude E4300.

El detine un procesor din seria Intel ,mai precis un Intel Core 2 Duo P 9400 ,2400 GHz ,2GB DDR 3 si un hard disk de 160 GB..Dell Latitude E 4300 este un laptop din gama bussiness performant,un laptop usor construit pentru a oferi siguranta si portabilitate la performante ridicate.Sasiul din aliaj de magneziu ii ofera o robustete deosebita.

Pentru calatorii cu stil 
Latitude E 4300 este conceput pentru a calatori cu stil.Cu o structura din aliaj de magneziu ,finisaje mai durabile ,balamale metalice robuste Latitude E 4300 este mai durabil ca niciodata.De asemenea Dell Latitude ofera de asemenea caracteristici exclusive pe partea de on the go,cum ar fi:
    -Dell Latitude On
    -Dell Control Point
    -Wi-Fi Catcher

Conectivitate instantanee 

 Bucurati-va de acces instantaneu la e-mail, calendar si internet cu noul modul de comunicare Dell Latitude ON. Dell Latitude ON permite acces de la distanta la datele Microsoft ® Exchange, cu o singura atingere de buton, fara a porni laptopul astfel se reduce consumul de energie si se prelungeste durata de viata a bateriei.


Liniste sufleteasca

 Latitude E4300 poate fi administrat practic, de oriunde din lume de un singur profesionist IT. Sisteme de administrare precum Dell ImageDirect si Dell Client Manager va ajuta, de asemenea in simplificarea managementului sistemelor si eliberarea resurselor IT.
Dormi linistit stiind ca laptopurile Dell Latitude, precum si datele companiei tale, sunt in siguranta si protejate oriunde in lume. Dell ProSupport Mobility Services poate ajuta la protejarea activelor IT si sa te asigure ca datele tale sunt in siguranta.

Pentru mai multe amanunte consultati urmatorul link :http://bit.ly/2i8GDWW 

Pe langa aceasta oferta m-am gandit sa mai adaug una foarte ieftina,de data aceasta din gama Fujitsu :
http://bit.ly/2iDQDnh

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu