Despre prajitoarele de paine

Prajitorul de paine este un aparat electrocasnic care se foloseste la prajirea feliilor de paine .Prajitorul de paine incalzeste painea prin caldura degajata prin efectul Joule,conducand electricitatea printr-o rezistenta.Prin procesul de prajire se urmareste reducerea continutului de apa din paine,absolut 35% din ea evaporand-o si rumenind usor felia de paine.
In anul 1909 a fost lansat pe piata prajitorul de paine de catre grupul de companii americane General Electric patentata cu numele de D12 iar in 1919 a fost imbunatatit prin aplicatia de a expulza feliile dupa prajire,descoperitorul acestei functii a prajitorului este Charles Strite.

Aceasta a fost o scurta introducere despre ceea ce inseamna un prajitor de paine si un scurt istoric,acum vom trece direct la subiectul nostru,analiza si descrierea unui prajitor de paine Bosh.
Acest prajitor are o putere de 980 W,iar capacitatea lui e de 2 felii de paine.De asemenea prajitorul detine doua functii si anume de anulare si de oprire automata .are un panou de control mecanic,si de asemenea detine doua accesorii foarte interesante si anume :tava pentru chifle si o tava pentru firmituri.alte caracteristici ale acestui aparat sunt:
   -sistem de ridicare a feliei
   -sistem de centrare a feliilor
   -sistem stocare cablu
   -senzor electric pentru prajire uniforma
Pentru mai multe informatii puteti consulta linkul urmator:http://bit.ly/2i1mKOn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu